Gjenerali amerikan i jep një dhuratë Ramës, kryeministri: Do ia jap Zahos

Xing

E Martë 4 Maj 2021, 14:02 / Kategoria Lajmet e fundit / 

Kryeministri Rama së bashku me gjeneralin amerikan T.D.Wolters pas ceremonisë së nisjes të stërvitjes “Defender 2021”, janë ngjitur në kuvertën e një anije ushtarake të Rojes Bregdetare shqiptare. Rama i dhuroi gjeneralit amerikan një suvenir dhe një karikaturë të Poseidonit, ndërsa ai i dha Ramës një medaljon.

Kryeministri Rama tha se këtë dhuratë do ja japë djalit të tij, Zahos.

Rama: Do ja jap djalit. Ai ka një vend të veçantë ku i fut këto.”

Yuri Kim: A ka ai të tjera si këto?

Rama: Ai ka dhe një vend ku fsheh këto .

MOTI NE TIRANE
Poll