Showbizz Shqiptar, 4 Maj 2021, 11:25

'Të dua biri im', Rudina Dembacaj dedikim djalit të Markut

XING

'Të dua biri im', Rudina Dembacaj dedikim djalit të Markut

Rudina Dembacaj ka treguar gjithmonë se ka marrëdhënie shumë të mira me fëmijët e Markut, të cilët i konsideron si fëmijët e saj. Këtë e ka treguar edhe sot që djali i Markut, Leonardi feston ditëlindjen.

'Të dua biri im', Rudina Dembacaj dedikim djalit të Markut

Moderatorja postoi një foto krah Leonardit duke i bërë dhe një dedikim.

'Të dua biri im', Rudina Dembacaj dedikim djalit të Markut

“Gëzuar ditëlindjen biri im, të dua", shkruan Rudina.

'Të dua biri im', Rudina Dembacaj dedikim djalit të Markut

'Të dua biri im', Rudina Dembacaj dedikim djalit të Markut