'They could have killed me', Arjan Konomi recounts the most difficult period of his life

Xing

E Hënë 22 Shkurt 2021, 10:10 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

The commentator of "Përputhen", Arjan Konomi was recently invited to "Kojshia Show". He recounted many unspoken things about his private life, including a difficult moment in his life.

Konomi showed that his life was often endangered by Serbs during the Kosovo war. He said that this event has marked his whole life.

“Shkova në Prishtinë dhe kur kam marrë vizën jugosllave në ambasadën jugosllave në Romë, ambasadori jugosllav më tha “Me vërtetë do shkosh? Nuk ke frikë të shkosh në Kosovë? Ti i Shqipërisë”. Më duket çudi kur e kujtoj tani që Kosova ka qenë e mbushur me serbë. Historia ime është për të shkruar libër. Kam rrezikuar jetën disa herë nga serbët, nga policia serbe. Albin Kurtin dhe Bujar Dugollin i kam njohur që atëherë kur ishin studentë, ata studentët me ëndrrra dhe me shpresë që nuk ngurronin të dilnin në ballë të protestave të përditshme studentore. Në një moment mbeta keq në stacionin e autobusave dhe kur shkova për te hoteli, ishte banka e Arkanit. Ishte policia serbe dhe nuk po arrija të kontaktoja me Albinin, se nuk kishte celular atëherë sikur ka sot, nuk ka pasur as e-mail. Më ka shpëtuar një person, Fadil Ismajli, me të cilin jam mik dhe sot. Ai më shpëtoi se po ta zbulonin se unë isha me një pashaportë të Shqipërisë, jeta ishte shumë në rrezik. Mund të më vrisnin shumë thjeshtë”, tha opinionisti.

MOTI NE TIRANE
Poll