Andi dhe Atdheu surprizojnë Sarën dhe Jasminën, në fund i puthin në buzë

Xing

E Diel 21 Shkurt 2021, 22:10 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Atdheu dhe Andi surprizuan Sarën dhe Jasminën.

Dy djemtë u afruan afër vajzave, me dhurata në duar dhe i puthën në buzë, duke i surprizuar të gjithë.

“Sa herë që puthem ndalon koha. Nuk duhet të jetë ndonjë ditë speciale, puthja mund të jepet kurdo, prandaj zgjodha këtë moment”, u shpreh Andi.

MOTI NE TIRANE
Poll