'Cheeky' / Albanian reveals Andin, publishes audio bomb: I do not care Tea

Xing

E Enjte 21 Janar 2021, 21:09 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

A few weeks ago, invited to "Përputhen", Andit's mother said: "With Shqipen it was more to try myself, to see Tea's reaction than not that there was anything". This statement of hers was not liked at all by Shqipja, which reacted on Instastory.

She says that Andy is an insolent person who has denied the truth in front of everyone. Shqipja writes that the agreement between them was real and they did not make fun of each other.

"Kush më ka njohur për aq pak sa më ka parë e di që unë familjen e kam të shenjtë dhe nuk dua që asnjë familje të cënohet. Gjëja që më ka prekur më shumë është se si një prind cënon publikisht fëmijën e një prindi tjetër aq më pak kur është vajzë. Edhe sikur djali i saj të ishte tallur me ndjenjat e një vajze absolutisht prindi i tij duhet të ishte kundër këtij gjesti të ulët.

Dhe ta dini mirë që askush nuk është tallur me mua në realitet por kjo është ajo që shihni ju. Andi si një i pafytyrë që është dhe nuk kam njohur kurrë një djalë me karakter kaq të dobët, shfrytëzoi emrin dhe sinqeritetin tim për të ngritur famën e tij se unë asgjë nuk do bëja publike. Ishte e kaluar dhe Andin e kisha falur.

Pëlqimet ishin por më vonë u shuajtën dhe askush nga ne të dy nuk u tall me njëri-tjetirn për të bërë xheloz persona të tjerë. As unë nuk kisha gjë me ty dhe as ti me mua në momentin që mbylla kontaktet me ty”, ka shkruar ajo në rrjete sociale.

Shqipja ka ndarë me ndjekësit disa audio, ku dëgjohet Andi teksa thotë: "Unë me të vërtetë dola mbrapa Teas, por unë dola për diçka, nuk dola se më interesoi shumë ajo pjesë. Dola për të përfituar ti një gjë. Pastaj sa mbarova me Tean, erdha direkt te ti...ça sa mbarova, sa i thashë dy llafe që ta bënin të reagonte mbi atë që tha, që të dilte komplet situata në përfitimin tënd."

Biseda në fjalë, i referohet ditës kur Tea doli nga studioja pas një debati me Shqipen. Menjëherë pas saj doli dhe Andi. (Lexo këtu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vipvideooos

Subsequently, the former contestant has made a warning that there is other evidence, with photos, videos or audio.

MOTI NE TIRANE
Poll