Einxhëll nuk pranon të puthë Saimirin: Nuk dua, sepse...

Xing

E Mërkurë 13 Janar 2021, 23:11 / Kategoria Lajmet e fundit / 

Të hënën në 'Love story' Saimiri realizoi tre takime të gjata me Merin, Flavian dhe Generdën. E përbashkëta e këtyre takimeve ishte puthje, pasi Princi Modern shkëmbeu me vajzat puthjen e tyre të parë.

Ditën e sotme në "Daily Love Story", konkurrentja e quajtur Einxhëll është pyetur rreth takimeve të lartpërmendura. Ajo është shprehur se nuk do ta puthte Saimirin pasi ka më shumë respekt për veten se sa për të.

"Nuk do ta pranoja një puthje sepse në radhë të parë, para se të kem respekt për Saimirin kam shumë respekt për veten time dhe nuk dua ta bëj atë gjë, nëse nuk e ndjej...nuk e di, por jam shumë e sigurt që nuk do ta bëj", tha Einxhëll.

MOTI NE TIRANE
Poll