Ina e 'Përputhen' huton Renato Mekollin: Pse e nxjerr gjuhën ashtu

Xing

E Shtunë 17 Tetor 2020, 19:07 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

Ina e "Përputhen", ishte e ftuar në puntatën më të fundit të "Hell's kitchen", ku gjatë programit ajo iu ankua shef Renato Mekollit për pjatën e servisur.

Ina u ankua për qoften e paskuqur dhe u shpreh se kishte frikë ta provonte purenë. 

Biseda mes Renatos dhe Inës:

Renato: Ça bëhet? Do ftohesh! (E ka fjalën për dekoltenë)

Ina: Kjo është e pabërë

Renato: E pabërë dhe kujt i ra...E tmerrshme

Ina: Dhe pureja, po ta shohësh...Kam shumë frikë ta provoj

Renato: E provova unë purenë, e mirë ishte, provoje (Ina nxjerr gjuhën)...Pse e nxjerr gjuhën ashtu ti?

Ina: Provoje dhe ti

MOTI NE TIRANE