Giveaway më i madh shqiptar: Ermal Mamaqi dhuron 15.000 Euro në Instagram

Xing

E Shtunë 1 Gusht 2020, 15:03 / Kategoria Showbiz shqiptar / 

Ermal Mamaqi sapo nisi giveaway-n më të madh shqiptar, ku do të dhurohen plot 15.000 Euro. Shumë thjesht mund të bëhesh pjesë edhe ti duke ndjekur vetëm disa hapa.

1.Tag 5 miq në postimin më të fundit në Instagram nga Ermal Mamaqi.

2.Ti dhe miqtë e tu duhet të ndjekin faqen zyrtare të Ermalit dhe ata që ndjek ai. 

C?do dite? nga data 10 Gusht do të shpallet nga 1 Fitues qe? fiton 1000 euro dhurata nde?rsa dite?n e 11 do te? shpallen 5 fitues me nga 1000 euro cash!

Ne?se shpalleni fitues dhe nuk i keni plote?suar rregullat e lojes, ju do te? skualifikoheni.

Ju nuk mund te? fitoni me? shume? se 1 c?mim gjate? ke?saj maratone 11 ditore.

Sa me? shume? komente me nga 5 miq be?ni, aq me? shume? munde?si keni pe?r te? fituar!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ermal Mamaqi (@ermalmamaqiofficial) on

MOTI NE TIRANE