'Për njeriun tim të shtrenjtë', Bieta Sulo i bën dhuratën shumë të veçantë vajzës së Albanit

Xing

E Mërkurë 24 Qershor 2020, 11:11 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Moderatorja e njohur, Bieta Sulo e ka shprehur gjithnjë se me vajzën e Albanit, Joelle ka një marrëdhënie shumë të mirë. Bieta ka treguar se ato janë si mikesha me njëra-tjetrën dhe kjo shihet edhe nga fotot e shpeshta që publikojnë bashkë.

Së fundmi, me rastin e ditëlindjes, Bieta ka menduar t'i bëjë një dhuratë shumë të veçantë Joelles.

"Një super realizim për një super vajzë, njeriun tim të shtrenjtë”, shkruan moderatorja në foton ku shfaqet një punim artistik që i ngjan shumë vajzës bukuroshe të Albanit.

“Besoj [që marrëdhënia që kam pasur më parë me Joelle më ka ndihmuar në rolin tim si nënë]. E njoh Joelle që fëmijë. E kam thënë që Joelle s’kam dashur kurrë t’i bëj mamanë, por përkundrazi, jam shoqja më e madhe. Besoj që ka ndikuar dicka sepse sa herë që vinte te shtëpia tregoja një lloj përkujdesjeje ndaj saj", është shprehur Bieta më parë për marrëdhënien me Joelle.