6 foto që do t'ju testojnë sa inteligjent jeni

Xing

E Martë 23 Qershor 2020, 17:05 / Kategoria Lojra /  Read in English

Këto gjëegjëza që do t'ju bëjnë t'i lexoni dy herë. Mos e nënvlerësoni sfidën sepse këto probleme mund të mos jenë aq të thjeshta sa mendoni. Pjesa më e mirë është se ato janë gjithashtu zbavitëse.

1. Kush është gënjeshtari? Ky djalë u kthye pasi bëri snowboarding, por kur u ribashkua me miqtë e tij vuri re se ushqimi i tij mungonte. Ai pyeti miqtë e tij nëse dinin gjë dhe vajza e parë tha që ajo kishte bërë patina gjatë gjithë ditës dhe tjetra tha që ajo kishte pirë të njëjtin lëng pranë zjarrit që nga mëngjesi. Djali buzëqeshi menjëherë sepse e dinte që njëra prej tyre po gënjente. Cila?

2.Sa shkrepëse janë në figurë?

3.Kush e bëri rrëmujën? 

4.Kush duhet të shkojë urgjent te doktori?

5.Cila prej tyre është në rrezik?

6.Cila është shtatzënë?

Përgjigjet e sakta:

Vajza me gotën është duke gënjyer. Akulli do kishte shkrirë nëse do të kishte qëndruar pranë zjarrit që prej mëngjesit
8 shkrepëse

Këmbët e enjtura mund të jenë tregues i një problemi shëndetësor me zemrën
Vajza e tretë është në rrezik pasi po përtyp çëmçakëz dhe mund të mbytet
Ajo nuk mund t'i lidhë këpucët për shkak se nuk e lejon barku i fryrë