VIDEO/ 10 momentet komike të VIP-ve, ku janë turpëruar

Xing

E Premte 12 Maj 2017, 20:08 / Kategoria Funny /  Read in English

 

Ka çaste në jetë kur të gjithë jemi ndjerë në siklet, për shkak të ndonjë situate të pakëndshme, ndonjë gafe në publik, apo më keq akoma të ndonjë shfaqjeje të pahijshme.

Ndoshta po mendoni se personazhet VIP japin çdo ditë shfaqje, megjithatë disa prej tyre janë përballur me të papritura që i kanë turpëruar vërtetë.

Si përshembull rrëzimet në skenë, të cilat kanë bërë të qeshin të gjithë të pranishmit, por në disa raste edhe e kanë shqetësuar atë, pasi rëniet e yjeve kanë qenë vërtetë “tragjike”. 

 

Në videon më poshtë keni top 10 rëniet më komike dhe “të tmerrshme” të yjeve të showbiz.

Këshilla për Marketingun

Te ngjashme