Ermal Mamaqi ha Sinan Hoxhën, Seldi mbijeton...por vetëm për momentin

Xing

E Enjte 11 Maj 2017, 21:09 / Kategoria Funny /  Read in English

Darka ka qenë e bollshme dhe e “majme” për Ermal Mamaqin, i cili sot ka ngrënë sa për një javë, apo një muaj....

Të mos ekzagjerojmë! Moderatori i “Xing me Ermalin” ka ‘ngrënë’ këngëtarin e muzikës popullore Sinan Hoxhën, por të paktën ka kursyer Seldin. Kjo vetëm përkohësisht, pasi gjasat janë qe edhe atë ta ‘hajë’ në mbrëmjen e së shtunës.

Kjo foto funny është realizuar gjatë xhirimeve të “Xing me Ermalin” dhe duhet thënë se është vetëm një “antipastë” e asaj që do të shohim të shtunën.

Seldi dhe Sinani janë dy të ftuarit e radhës në “Xing me Ermalin”, ku do t’ju përgjigjen shumë pyetjeve, përfshirë edhe të vërtetën e  ndarjes mes tyre.

Nëse deri tani dy personazhet janë rezervuar në lidhje me çështjen, gjatë emisionit të radhës me Ermal Mamaqin ata do të tregojnë gjithë të vërtetat.

Këshilla për Marketingun

Te ngjashme