Koronavirusi/ Ky qytet i Shqipërisë vendos traun: Nuk lejohet të futet askush

Xing

E Enjte 26 Mars 2020, 14:02 / Kategoria Lajmet e fundit /  Read in English

Në hyrje të qytetit të Poliçanit është vendosur një postbllok i përforcuar, përmes të cilit lejohet të kalojnë vetëm banorët e qytetit dhe askush tjetër.

Pamjet e këtij postblloku janë publikuar në Facebook nga gazetari i Abc News, Artan Hoxha, i cili thekson se në Poliçan janë një numër i madh të sëmurësh prej frymëmarrjes, prandaj edhe bashkia është detyruar që të ndërmarrë hapa të tillë.