Shën Valentini/ Ami i bën urimin më të ëmbël Ermalit

Xing

E Premte 14 Shkurt 2020, 18:06 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Ami dhe Ermali, një ndër çiftet më të pëlqyer nga publiku dhe ndër më të komentuarit në media, kanë treguar gjithmonë se janë aty për njëri-tjetrin në çdo vend e në çdo kohë. Sot në ditën e të dashuruave, nuk kishte si të mungonte një urim simbolik, si përmbledhje e çdo dite të jetuar me dashuri.

Ami ka publikuar në profilin e saj të Instagramit një foto krah Ermalit, e shkrepur në Zvicër. Krahas fotos ajo ka shkruar dedikimin e ëmbël për Shën Valentin. "Gjithmonë falenderuese...për ne!", shkruan Ami.