9 gjërat më idiote që vajzat shqiptare kanë bërë për një mashkull

Xing

E Shtunë 8 Shkurt 2020, 13:01 / Kategoria XingFeed /  Read in English

Me anë të pyetjes që shtruam në Instagramin e "xing.al", vajzat na treguan gjërat më të çmendura që kanë bërë për një mashkull, që nga bërja e gjoksit e deri tek valiumi për të vënë në gjumë familjen. Lexoni më poshtë rrëfimet e vajzave.

"Kam bërë sikur kam qenë e dehur që të bënim seks, por më tha jo se je e dehur dhe s'dua të përfitoj"

"Kam ardh në Angli, pas tij e lashë jetën time në Itali, tani jam në Angli pa dokumenta"

"I kam larë borxhet e lojës"

"U kam dhënë familjarëve valium"

"I kam dhuruar një tufë me lule në mes të fakultetit. Ai u vu në siklet"

"E kam lyet me nutella edhe e kam lëpirë gjithandej uaa"

"Bëja sikur kisha të dashur që ta bëja xheloz, por në fund më tha s'mund të ndërhyj në një lidhje"

"U bëra vegjetariane për të. Mirë që u ndamë se vdiqa për të ngrënë"

"Bëra gjoksin vetëm për t'i rënë në sy"