The best of FutjaKot! Tre barsaleta të shkurtër supergallatë.

Xing

E Mërkurë 26 Prill 2017, 21:09 / Kategoria Funny /  Read in English

Pengu

Dikush hyn i armatosur në një bankë dhe merr peng gjithë të pranishmit. Pasi ka grabitur paratë. Pyet te parin:
– Ti më ke parë të grabis bankën?

Përgjigjet pengu:
– Po!

Pa u menduar shumë pengmarrësi e qellon dhe më pas pyet të njejten gjë pengun e dytë.

Pengu i dytë përgjigjet:
– Une jo, s’të kam parë, por gruaja ime të pa!

*.*.*

Ishulli i shkretuar

Rrëzohet 1 avion në 1 ishull të pabanuar dhe shpëtojnë vetëm 2 çuna. Mbas disa muajsh duke biseduar njëri nga çunat i thotë tjetrit: 

"Aq më ka ikur mendja për seks saqë edhe me 1 dele do e kisha bërë."
Tjetri: "Beeeeeeee"

*.*.*

Djali i turpshëm

Në një kodër kishte ndaluar një makinë dhe brenda saj ishte një çift. Ky çuni kishte turp t'ja kërkonte kësaj gocës dhe kjo goca e kuptoi dhe i tha:
- E bëjmë tani këtu në makinë?
dhe çuni i thote:
- Jo në makinë se na shohin njerëzit nga jashtë. Ateherë kjo goca i thote:
- Mirë e bëjmë poshtë makinës dhe po na pyeti njeri ça po bëjmë i themi se po rregullojmë gomën e makinës.

Dhe keshtu bëjnë, futen poshtë makinës dhe fillojnë kur pas ca minutash vjen një polic dhe i thotë çfarë po bëni?
- Po rregullojmë gomën e makinës. - i përgjigjet djali.
I kthehet polici:
- Ore lëre gomën po rregullo frenat e dorës se të ka shkuar makina atje në fund të kodrës.

Këshilla për Marketingun

Te ngjashme