Butrint Imeri bën tatuazh me domethënien e veçantë

Xing

E Premte 8 Nëntor 2019, 22:10 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Butrint Imeri është padyshim një nga këngëtarët më të pëlqyer nga publiku dhe shumë i suksesshëm me hitet e tij. Butrinti nuk ka mbetur pa u komentuar edhe për jetën private e lidhjen me Kiara Titon të cilën nuk e konfirmuan kurrë.

Megjithatë së fundmi Butrinti ka bërë një tatuazh në dorë i cili ka shumë domethënie për këngëtarin.

Butrinti ka vizatuar portretin e Gokut, personazhi nga filmi i animuar "Dragon Ball". Ky tatuazh është i veçantë për këngëtarin pasi i kujton fëmijërinë e tij prandaj edhe ka vendosur ta bëjë në një vend të dukshëm.