Në shpirtin e Ajolës bën ftohtë, mesazhi prekës i Ajola Xoxës

Xing

E Martë 13 Gusht 2019, 23:11 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Bashkëshortja e kryetarit të Tiranës, Erion Veliajt, Ajola Xoxa, mbrëmjen e sotme ka tërhequr vëmendjen e ndjekësve të saj me anë të një postimi në Instastoryn e saj.

Në një sfond të zi, Ajola ka shkruar ca fjalë në të bardhë “ Një ditë. Tri dimra.” Kjo frazë është shkruar në italisht.

Asgjë tjetër nuk është thënë nga ana e Ajolës, vetëm kaq. Ështe e qartë që proverba në storyn e saj është shkruarin për të atin dhe është mënyra që ka zgjedhur Ajola për të treguar se e ka marrë malli aq shumë, sa një ditë për të, ka tanimë peshën e tri viteve rradhazi.

Shtepi ne shitje