Me pushime në Dhërmi, Luana fotografohet mes puthjeve dhe përkëdheljeve

Xing

E Hënë 12 Gusht 2019, 14:02 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Pas pushimeve në Monte Carlo, Luana pak ditë më parë shkoi në Kosovë dhe mbajti koncert. Pas angazhimeve profesionale, këngëtarja u rikthye në Shqipëri për të kaluar pushimet në jug të vendit.

Luana ndodhet në Dhërmi së bashku me familjen e saj, mamanë Maria, motrën e madhe Lira, Marinën dhe mbesën Jori.

Këngëtarja ka postuar disa foto nga këto pushime e foto më e veçantë është ajo ku shfaqet e përkëdhelur pranë të ëmës e cila e puth në ballë.

"E bekuar.. Nga Familja ime dhe natyra e mrekullueshme e Shqiperise!
Faleminderiit Zot", shkruan Luana.

Edhe Marina ka postuar foto nga këto pushime ku shfaqet me Luanën dhe shkruan: "Motra është prova që Zoti nuk do që të ecim vetëm në jetë".

Shtepi ne shitje