E pazakontë: Vajza s'bënte dot fëmijë, e ëma sjell në jetë mbesën

Xing

E Premte 29 Mars 2019, 13:01 / Kategoria Sociale /  Read in English

Pasi vajza e saj nuk mundej dot të bënte fëmijë, 55-vjeçarja Emma Miles ka sjellë në jetë mbesën e saj, duke ngelur shtatzënë in vitro.

Sipas "DailyMail", 31-vjeçarja Tracey Smith i ishte falenderuese nënës së saj dhe nuk e kishte aspak problem që ajo i kishte sjellë në jetë vajzën.

Tracey kishte lindur pa mitër dhe problemi i saj i vetëm ishte të mos ngelte pa fëmijë në të ardhmen, dëshirë të cilën ia plotësoi e ëma.