Rivale si në film, sherr mes Bihterit dhe Nihalit edhe në jetën reale

Xing

E Hënë 11 Shkurt 2019, 13:01 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Dy aktoret kryesore të serialit turk "Dashuri e ndaluar", Beren Saat në rolin e 'Bihter' dhe Hazal Kaya në rolin e 'Nihalit', duket se nuk i kanë aspak të mira marrëdhëniet me njëra-tjetrën edhe në jetën reale.

Së fundmi, Nihali është kurorëzuar me martesë dhe ka mbajtur një ceremoni ku ka ftuar kolegë të shumtë nga seriali, mirëpo Bihter nuk ka qenë njëra prej tyre.

Mediat turke zbulojnë se marrëdhëniet mes vajzave nuk janë të mira dhe tashmë nuk kanë asnjë kontakt me njëra-tjetrën. Kujtojmë se në dasmën e saj, as Bihter nuk e ftoi kolegen në film, Nihalin, 3 vite më parë.

Këshilla për Marketingun