Emocionuese: Fitoi në emisionin e gatimit, ja ç'do të bëjë Ervini me paratë

Xing

E Shtunë 19 Janar 2019, 09:09 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

I ftuar së fundmi në emisionin e pasdites "Ftesë në pesë" ishte fituesi i emisionit më të famshëm të gatimit në Shqipëri, "Hell's Kitchen".

Teksa rrëfeu eksperiencën e tij gjatë konkurimit, Ervin Mahilaj zbuloi se shumën e fituar do t'a japë si bursë për një student që nuk ka mundësi shkollimi.

"Kam dëshirë që çmimin ta jap për bamirësi. Unë vetë bëj pjesë në një kompani që ndihmon studentët të studiojnë jashtë vendit dhe dua ta jap si një bursë për një student që nuk e ka mundësinë për ta përballuar vetë", është shprehur ai.

Këshilla për Marketingun