Ardit Gjebrea rikthen në ekran emisionin që i ka munguar të gjithëve

Xing

E Shtunë 12 Janar 2019, 16:04 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Moderatori shumë i dashur për publikun, Ardit Gjebrea i mban mbërthyer para ekranit të gjithë shqiptarët çdo të diel me spektaklin "E diela shqiptare".

Mirëpo nesër në këtë spektakël do rikthehet emisioni shumë i ndjekur "Power kidz".

"Power kidz" do të nisë edicionin e 5 dhe këtë e ka bërë të ditur faqja e të dielës shqiptare.

Ky emision bën bashkë fëmijë nga shkollat publike e jo publike të kryeqytetit për t'u argëtuar, shfaqur talente dhe marrë njohuri nëpërmjet lojërave të ndryshme.

Këshilla për Marketingun