Sa shanse ka që ky të jetë dimri i fundit në pushtet? Ja si përgjigjet Rama

Xing

E Premte 11 Janar 2019, 22:10 / Kategoria Lajmet e fundit /  Read in English

Sa shanse ka që ky të jetë dimri i fundit në pushtet?, e pyeti Çani mbrëmjen e sotme kryeministrin Rama i cili është i ftuar në "Zonë e lirë".

Kryeministri u përgjigj se është në detyrë e jo në pushtet dhe se ai mund të bëjë edhe gjëra të tjera, të merret me art apo modë.

"Unë nuk jam në pushtet, unë jam në detyrë. Unë jam këtu gjithnjë e më i bindur që ky llum që marrin përsipër sot të udhëheqin ofensiva si ajo e një të riu me shkëlqim, të zmbrapset. Unë personalisht jam dikush që mund të bëjë edhe gjëra të tjera. Mund të merrem me art, modë apo shkrim", u shpreh Rama.

Këshilla për Marketingun