E ka më të madh, Luana zbulon detajin personal që nuk e dinim për Marinën

Xing

E Enjte 10 Janar 2019, 22:10 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Marina dhe Luana mbeten motrat më të dashura për publikun shqiptar i cili i ndjek prej vitesh. Si Marina, edhe Luana janë të dyja shumë të komentuara në media e rrjete sociale, për anën profesionale e atë private.

Në emisionin e fundit të "Shiko kush luan", Luana zbuloi një detaj që nuk dihej për Marinën.

Moderatorja tregoi se Marina e ka më të madh numrin e këmbës se ajo. Luana e ka numrin 38-a ndërsa Marina 35-a.

Luana tregoi se Marina e ka problem këtë pasi është numër shumë i vogël.

Marina e ka postuar videon e këtij momenti dhe ka qeshur me të motrën që ja zbuloi këtë detaj.

Këshilla për Marketingun