E vërteta del sheshit, Cristiano Ronaldo pranon përdhunimin e gruas së shqiptarit

Xing

E Shtunë 1 Dhjetor 2018, 16:04 / Kategoria Showbiz nga Bota /  Read in English

Disa javë më parë bëri bujë të madhe lajmi se futbollisti i famshëm Cristiano Ronaldo kishte përdhunuar 34-vjeçaren Kathryn Mayorga, ish-gruaja e një shqiptari.

Megjithëse i cilësoi këto fjalë si thashetheme, së fundmi ronaldo ka pranuar hapur të vërtetën përpara avokatit ti tij.

"Ajo tha se nuk ishte e denjë të bënte seks, pasi sapo ishin takuar. Por prapëseprapë më kapi organin gjenital.

Ia bëra nga anash. Ajo u bë vetë gati. Po qëndronte shtrirë në anësore, në krevat dhe unë hyra nga mbrapa. Ishte e vështirë. Nuk ndryshuam pozicion. Pesë/shtatë minuta. Ajo tha se nuk donte, por e ishte e gatshme. Gjatë gjithë kohës ishte e vështirë, por akti nuk zgjati shumë. Mbase mund të ketë marrë ca të nxira kur e kapa. Ajo nuk donte të ma jepte, por ma bëri duke përdorur dorën. Ajo vazhdonte të thoshte jo, nuk jam si të tjerat. Unë kërkova falje më mbrapa."- ka rrëfyer Ronaldo.

Këshilla për Marketingun