E fundit: Ndahet nga jeta ish-presidenti i Amerikës, George H.W Bush

Xing

E Shtunë 1 Dhjetor 2018, 09:09 / Kategoria Showbiz nga Bota /  Read in English

Është ndarë nga jeta në moshën 94-vjeçare, ish-presidenti i Amerikës George H.W Bush. Lajmin e hidhur e ka dhënë djali i tij, George W Bush. Ish-presidenti ka ndërruar jetë në orën 10 të mbrëmjes së kaluar.

“Jeb, Neil, Marvin, Doro dhe unë jemi të pikëlluar për të njoftuar se pas 94 vitesh të shquara, i dashuri ynë ka vdekur. Ai ishte një njeri me shumë karakter dhe babai më i mirë që një djalë a një vajzë mund të kërkojë. E gjithë familja Bush është shumë mirënjohëse për të gjithë ata që janë kujdesur dhe lutur për babain tim dhe gjithashtu për gjithë ngushëllimet e miqve dhe qytetarëve të thjeshtë."- shkruan i biri në njoftimin e tij.

Këshilla për Marketingun