Çani premtoi 100 euro për atë që gjen arsyen pse la mustaqe, Albi Nako zbulon të vërtetën

Xing

E Shtunë 2 Dhjetor 2017, 09:09 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Moderatori i njohur Arian Çani, mbrëmë u përfol shumë në media pasi kishte ndryshuar diçka në pamjen e tij. Të gjithë u habitën kur e panë moderatorin me mustaqe, pasi ai numëron vite të tëra në ekran dhe i ka qëndruar shumë besnik pamjes së vij të vjetër.

Arian Çani

Duke qënë se e gjithë vëmendja shkoi te Çani, moderatori premtoi 100 euro për personin që gjente arsyen pse ai kishte lënë mustaqe.

Midis mesazheve të shumta, çmimin e fitoi koreografi Albi Nako, i cili qëlloi në shenjë duke zbuluar se Çani kishte lënë mustaqe për shkak të një herpesi në buzë.

Arian Çani
Arian Çani
Arian Çani
Arian Çani
Arian Çani
Arian Çani
Këshilla për Marketingun