Meshkujt po ‘mbyllin’ penisin me 'ngjitës', vetëm për mos të përdorur prezervativ

Xing

E Premte 11 Gusht 2017, 19:07 / Kategoria Kuriozitete /  Read in English

Ka njerëz që mund të nxjerrin justifikime nga më kreativet vetëm për të mos përdorur prezervativ. E në fakt një produkt i ri, që jo shumë mund ta kenë imagjinuar po testohet me qëllimin që të shmangni prezervativët dhe të keni "seks të vërtetë" pa u shqetësuar për gjëra të tilla si ejakulimi i parakohshëm etj.

Produkti i ri konsiston në një lloj ngjitësi që mbyll uretrën e penisit dhe që prodhuesit e saj shkruajnë se ai garanton ‘seks inteligjent’. Gjithsesi këta lloj ngjitësash nuk garantojnë mbrojetjen nga shtatzënitë e padëshiruara dhe nuk bëjnë asgjë për të mbrojtur nga SST-të.  

Shumë shpejt ai pritete të dalë në treg./allure.com

Këshilla për Marketingun