Eklipsi i mrekullueshëm i Hënës, ja ku do të dallohet dhe orari

Xing

E Hënë 7 Gusht 2017, 18:06 / Kategoria Kuriozitete /  Read in English

Eklipset janë një nga pamjet më të mahnitshme që ofrojnë lëvizjet e planeteve dhe i Diellit. Ndërkohë që një eklips i plotë i Diellit do të ndodhë më datë 21 të këtij muaji, ditën e sotme do të serviret në qiell një eklips tjetër i Hënës, por i pjesshëm.

Ai do të jetë i dukshëm edhe në Shqipëri dhe në kryeqytetin e Tiranës do të jetë i dallueshëm nga ora 19:20 e deri në orën 22:50.  

Vendosni alarmin për një spektakël në qiell. Burimi: Mirror

Këshilla për Marketingun