Festivali më i madh i balonave në Evropë (VIDEO)

Xing

E Shtunë 17 Qershor 2017, 16:04 / Kategoria Kuriozitete /  Read in English

Në ishullin Fano të Danimarkës janë mbledhur mijëra persona për festivalin më të madh të balonave në Evropë. Ishulli në bregun perëndimor të vendit, ka kushte optimale për balonat, me një plazh 700 metra të gjerë dhe erëra të qëndrueshme nga Deti Wadden.

 

5 mijë krijues balonash nga Norvegjia, Gjermania, Japonia dhe Shtetet e Bashkuara demonstruan aftësitë e tyre në një vend që ata e quajnë “Meka e balonave”. Në këtë video të publikuar nga “Zëri i Amerikës” shfaqen personazhe të ndryshme, shumëngjyrëshe, që kanë pushtuar qiellin.

Këshilla për Marketingun