Celine Dion nuk është vetëm këngëtare, por edhe … (FOTO-VIDEO)

Xing

E Shtunë 17 Qershor 2017, 12:12 / Kategoria Lajme gati serioze /  Read in English

 Ato janë shumë të vogla, por njëra mban emrin e këngëtares Celine dhe tjetra mbiemrin e saj Dion. Celine është 9-vjeç, ndërsa Dion është më e vogël dhe qëndron ende në krahet e prindërve. Celine ka rrëfyer për jurinë e America’s Got Talent se prindërit e saj kishin këngëtare të preferuar Celine Dion ndaj edhe emrat e tyre janë vendosur në mënyrë të tillë.

Dion edhe pse e vogël, ajo ishte në prapaskenë dhe duartrokiste teksa motra e saj 9-vjeçare mrekulloi jurinë me këngë të Celine Dion.  Të gjithë u prekën nga performance e saj, publiku, juria dhe prindërit.

Këta të fundit, ndoshta ndihen edhe krenarë pasi pëlqejnë Celine Dion, kanë Celine Dion, qeshin dhe qajnë me Celine Dion. Një mrekulli!

Dion ne krahet e babait

Këshilla për Marketingun