Me bast që e zbulojmë sa vjeç jeni nëse bëni këtë test

Xing

E Enjte 1 Mars 2018, 00:12 / Kategoria Kuriozitete /  Read in English

Mosha jonë reale ndryshon nga ajo emocionale. Mund të jesh 40 vjeç, por ndihesh 20 dhe anasjelltas. Kështu që me siguri mosha në pashaportën tuaj po ju gënjen. Bëni këtë kuiz nga "Bright Side" dhe me shumë siguri do t'jua gjejë se sa vjeç ndiheni.

Mblidhi numrat që zgjedh dhe lexoni në fund rezultatin.

10. Zgjidhni grupin e ngjyrave që ju pëlqen më shumë.

9. Cilin ushqim do doje të haje tani?

8. Çfarë ëndërron?

7. Cilin zhanër filmi pëlqeni?

6. Çfarë do doje të mësoje?

5. Cila është situata më e pakëndshme për ty?

4. Si e festoni ditëlindjen?

3. Mendoni për të ardhmen. Çfarë ndjeni?

2. Cili është vendi ideal për udhëtime?

1. Çfarë shikoni në këtë fotografi?

1.Batman

2.Është e turpshme ta them

3.Diçka tjetër

4.Asgjë që mund të përshkruhet

Rezultatet

10-19 pikë: Ndiheni 9 vjeç: Jeni një fëmijë në zemër. Jeni energjik, keni interes për gjithçka dhe zemër mirë. Emocionoheni për çdo gjë dhe doni që gjithçka ta ndani me të tjerët.

20-29 pikë: Ndiheni 15-19 vjeç: Jeni një njeri me shpirt adoleshent në kërkim të emocioneve. Doni të rebeloheni, të zotëroni botën dhe të eksploroni veten dhe të tjerët rreth jush. Kjo është periudha kur ju doni të kuptoni rolin tuaj në këtë botë.

30-33 pikë: Ndiheni 20-29 vjeç: Është koha më e mirë, kur personaliteti juaj është formuar. E dini çfarë të bëni, por gjithashtu dini edhe si të argëtoheni, shkruan Xing.al.

34-37 pikë: 29-55 vjeç: Niveli i mendjes suaj është mesomoshë. Ju e dini që çdo veprim ka pasoja dhe nuk lejoni që emocionet t'ju kontrollojnë trurin. Është mosha perfekte e realizimit të vetes.

38-40 pikë: 55 vjeç dhe më shumë: Kjo është mosha kur nuk keni pse t'i shpjegoheni askujt dhe dini si të jetoni jetën. Jini gjithmonë vetvetja dhe nuk keni mendime të padëshiruara ose komplekse./Xing.al

Këshilla për Marketingun