Pushimet shndërrojnë Bleona Qerretin: Këngëtarja merr vendimin drastik

Xing

E Premte 12 Janar 2018, 19:07 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Bleona Qerreti është padyshim një prej personazheve shqiptare më aktive në rrjetet sociale dhe veçanërisht së fundmi që ndodhet në Tajlandë për pushime, i ka mbajtur ndjekësit vazhdimisht të informuar mbi aktivitetet e saj atje.

Mirëpo, duket se për disa kohë mund ta harroni një gjë të tillë, pasi nëpërmjet një postimi të ri në Instagram, Bleona ka bërë të ditur se është gati për një pauzë nga rrjetet sociale.

“Detoks për një javë-mirupafshim rrjete sociale!”-ka shkruar këngëtarja, duke njoftuar kështu se përgjatë një jave, do të mungojë në Instagram, Facebook dhe Twitter.

Këshilla për Marketingun