Çmimet 'Xing': Votoni moderatorët më të mirë të vitit

Xing

E Mërkurë 13 Dhjetor 2017, 16:04 / Kategoria Showbiz shqiptar /  Read in English

Fundi i vitit 2017 është fare pranë tashmë dhe ashtu si çdo person që bën një bilanc të vetes për vitin që lamë pas, edhe personazhet televizivë apo producentët e spektakleve televizive mundohen të nxjerrin konkluzionet e tyre për performancën vjetore. Vetëm se në rastin e tyre, vlerësimin e bën publiku.

Për të parën herë, “Xing.al” do të shpallë çmimet “Xing” ku përmes votimit online në sondazhet e organizuara nga portali, publiku do të mund të zgjedhë moderatorin/en më të mirë të vitit si dhe spektaklet e humorit dhe ato prime time më të suksesshme. Vijoni më poshtë për të votuar për secilën kategori.

 
Këshilla për Marketingun