Aktualitet, 14 Maj 2023, 11:01

'Votuam si një familje e kompletuar', Meta: Sot merr fund monizmi absolut

XING

'Votuam si një familje e kompletuar', Meta: Sot merr fund monizmi

Kryetari i Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, njëkohësisht edhe i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka votuar i shoqëruar nga bashkëshortja Monika Kryemadhi dhe fëmijët. Ata kanë votuar në kopshtin numër 31 në rrugën ‘Pjetër Bogdani’ në zonën e ish-bllokut.

“Ishte një kënaqësie e madhe që votova sot si një familje e kompletuar pasi për herë të parë votoi dhe Era. Kam një lutje për qytetarët e Tiranës dhe të Shqipërisë, pjesëmarrje, pjesëmarrje dhe vetëm pjesëmarrje. Gjëja më e rëndësishme dhe e drejta që ka një qytetar është vota, themeli i lirisë dhe i dinjitetit. Ushtrojeni këtë të drejtë përmes pjesëmarrjes, për t'u bërë pjesë e ndryshimit për t'u kërkuar llogari të gjithëve. Ditë e madhe për të gjithë merr fund monizmi absolut”, tha ai.