Aktualitet, 8 Janar 2023, 17:33

Sondazh/ Oltën, Gentin apo Armaldon, kë doni të largoni të martën nga BBV?

XING

Sondazh/ Oltën, Gentin apo Armaldon, kë doni të largoni të

Të nominuarit e kësaj jave në Big Brother VIP janë Armaldo, Olta dhe Genti. Fillimisht është hapur televotimi për "Kë doni të shpëtoni?" për të zgjedhur banorin që duhet të vazhdojë të qëndrojë në shtëpi, ndërsa më pas do të hapet televotimi kë doni të largoni për dy banoret që do të mbeten.

Po ju, kë doni të largoni? Votoni në sondazhin e mëposhtëm:

Poll