Aktualitet, 26 Shkurt 2023, 18:06

Tea: Do doja të isha biseksuale

XING

Tea: Do doja të isha biseksuale

Gjatë një interviste në emisionin “S’e luan topi” në Top Channel, Tea është shprehur se do t’i pëlqente të ishte biseksuale e të kishte lidhje romantike edhe me vajzat.

Tea: Do doja të isha biseksuale

“Kam puthur dhe Dean dhe Mikelën në buzë kur ishim aty, unë do doja shumë të isha biseksuale por nuk jam. Jam shumë straight, por s’do ishte keq dhe të isha biseksuale. Se femrat janë më të thjeshta për t’u kuptuar, janë më thjeshta për të komunikuar. Flas nga marrëdhëniet shoqërore. Kontakti me femrat më vjen më natyrshëm se sa me meshkujt. Kështu që besoj se marrëdhënia romantike do vinte më kollaj…”, tha Tea.

Tea: Do doja të isha biseksuale

Tea: Do doja të isha biseksuale

Tea: Do doja të isha biseksuale