Aktualitet, 15 Shtator 2022, 15:34

Stresi: Kur isha i vogël, ëndërroja të bëhesha njeriu më i besuar i Sali Berishës

XING

Stresi: Kur isha i vogël, ëndërroja të bëhesha njeriu

Stresi ka treguar gjithmonë se është një simpatizant i flaktë i ish kryeministrit Sali Berisha. Së fundmi, reperi ka zhvilluar një bisedë virtuale me ndjekësit dhe njëri prej tyre e ka pyetur për ëndrrën e tij të fëmijërisë.

Reperi tha se donte që të ishte personi më i besuar i Berishës, sikurse i ati, Sali Lushaj.

"Cila është ëndrra jote e fëmijërisë?”, ishte pyetja që bëri ndjekësi. “Të isha njeriu më i afërt dhe më i besuari i Sali Berishës si baba im dhe kur isha fëmijë. Kështu, i thoja nënës time dua të bëhen si babai me ruajtur Berishën. Isha i vogël në klasë të parë", tha Stresi.

Stresi: Kur isha i vogël, ëndërroja të bëhesha njeriu