Aktualitet, 15 Qershor 2022, 16:24

Shokuese/ Mbyllen hetimet për monstrën në Fier: Para se ta vriste 8 vjeçarin, e përdhunoi

XING

Shokuese/ Mbyllen hetimet për monstrën në Fier: Para se ta vriste

Disa muaj më parë ngjarja e rëndë ku Klodian Çalamani vrau dhe groposi një 8-vjeçar në Fier tronditi mbarë opinionin publik. Prokuroria e Fierit ka mbyllur hetimet dhe ka çuar për gjykimin Çalamanin.

Zbulohet se përpara se ta vriste, ai e ka përdhunuar të miturin. Mbi të rëndojnë akuzat "Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale me të mitur me dhunë” dhe “Vrasja në rrethana të tjera cilësuese ndaj të miturit”.

Njoftimi:

“Nga hetimet paraprake rezultoi e provuar se në datën 16.11.2021 babai i M.V., ka bërë kallëzim penal rreth orës 14:58 pasi është njoftuar në telefon nga bashkëshortja se djali i mitur nuk ka ardhur në banesë dhe nuk dihej vendndodhja e tij, duke dhënë dhe karakteristikat e fëmijës dhe veshjen e tij.


Menjëherë pasi është marrë kallëzimi penal Nr.1262, shërbimet e Komisariatit të Policisë Fier, kanë shkuar në fshatin Grecalli, ku kanë kryer verifikime dhe kontroll territori.

Është bërë identifikimi i biçikletës që përdorte viktima dhe ka rezultuar se një të tillë e dispononte i dyshuari K. Çalamani banor i këtij fshati, i cili e kishte banesën rreth 100m larg banesës së të miturit.

Gjatë kontrollit të banesës është dalluar një pjesë toke e punuar ku pas gërmimit u gjet trupi pa jetë i viktimës.

Në këto kushte, është bërë prangosja dhe shoqërimi i të dyshuarit K. Çalamani.

Në analizë të të gjitha provave të grumbulluara, rezulton e provuar se i pandehuri, para se të kryente veprën penale të “Vrasjes në rrethana cilësuese ndaj të miturit” të parashikuar nga neni 79 germa “a”, ka konsumuar fillimisht veprën penale të “Marrëdhënies seksuale ose homoseksuale me të mitur me dhunë, të parashikuar nga neni 100/2 i K.Penal.

Pas kryerjes së aktit homoseksual me dhunë ndaj të miturit, i pandehuri Klodian Çalamani, ka kryer vrasjen me sende të forta kazmë e lopata".

Burimi: Abc News