Aktualitet, 20 Shtator 2022, 17:11

Rama fton pensionistët gjermanë: Hajdeni në Shqipëri, kaloni pleqërinë buzë detit

XING

Rama fton pensionistët gjermanë: Hajdeni në Shqipëri, kaloni

Gjatë një interviste të dhënë për “Der Spiegel”, kryeministri Rama i thirrje pensionistëve gjermanë të kalojnë pleqërinë e tyre buzë detit në Shqipëri.

"Shqipëria është një nga vendet më të sigurta në botë", tha kryeministri. "Industria e turizmit duhet të investojë sepse natyra dhe brigjet të lënë pa frymë. Dhe pensionistët gjermanë duhet të vijnë këtu për të kaluar pleqërinë e tyre buzë detit. Sipas një thënieje të vjetër, “shtëpia e shqiptarir është e Zotit dhe e mikut”, është shprehur Rama.