Aktualitet, 19 Shtator 2022, 14:48

Pamjet nga funerali i Mbretëreshës, njerëzit hedhin lule

XING

Pamjet nga funerali i Mbretëreshës, njerëzit hedhin lule

Arkivoli i Mbretëreshës po shkon për në Windsor tani dhe makina është duke zhvilluar një kalim përgjatë rrugëve të rrethuara nga turma në qendër të Londrës. Njerëzit e mbledhur kanë hedhur lule drejt automjetit teksa ai kalonte. Shumë prej tyre qëndrojnë në heshtje, ndërsa të tjerët mund të dëgjohen duke brohoritur për Elizabeth II për herë të fundit. Makina e varrimit do të udhëtojë përgjatë rrugëve kryesore dhe jo autostradave, me sa duket për t'u dhënë më shumë njerëzve një shans për të parë arkivolin.