Aktualitet, 18 Nëntor 2022, 17:53

'Nuk e kam ditëlindjen sot', emocionohet Rama, të rinjtë vlonjatë i bëjnë surprizën e bukur

XING

'Nuk e kam ditëlindjen sot', emocionohet Rama, të

Rama ka zhvilluar sot një bashkëbisedim me qytetarët gjatë një vizite në Vlorë. Kryeministri është surprizuar nga një grup të rinjsh, të cilit i kanë dhuruar një buqetë me trëndafila duke e emocionuar.

“Unë nuk e kam ditëlindjen sot, dhe as partia Socialiste. Megjithatë këto lule do të shkojnë për Partinë Socialiste, e cila do të vazhdojë të qeverisë edhe për 10 vitet e ardhshme. Asnjë tjetër nuk mund ta bëjë këtë që po bën Partia Socialiste", është shprehur ai.

'Nuk e kam ditëlindjen sot', emocionohet Rama, të