Aktualitet, 28 Dhjetor 2022, 16:20

Miu lë Gjirokastrën pa energji elektrike

XING

Miu lë Gjirokastrën pa energji elektrike

Një mi, ka lënë 90% të qytetit të Gjirokastrës dhe fshatrave pa energji elektrike. Brejtësi ka këputur disa siguresa të nënstacionit të Gjirokastrës, duke shkaktuar masë elektrike.

Është dashur ndërhyrja e ekipeve të OSSH për të gjetur defektin dhe më pas rikthimin e energjisë në zonë.

Shkëputja e energjisë ka zgjatur për rreth 30 minuta.

Burimi: Abc News