Aktualitet, 21 Dhjetor 2022, 19:10

Çmimet 'Xing': Votoni emisionin e së dielës më të mirë të vitit

XING

Çmimet 'Xing': Votoni emisionin e së dielës më

Ashtu si vitin e kaluar, edhe këtë vit “Xing.al” risjell “Çmimet Xing” ku në listën e programeve kemi përfshirë edhe "Emisioni i së dielës më i mirë i vitit". "E Diell" apo "E diela shqiptare"? Cili prej tyre është i preferuari juaj dhe më i ndjekuri nga ju?

Poll