Aktualitet, 19 Shtator 2022, 14:04

Mesazhi prekës mbi arkivolin e Mbretëreshës nga djali i saj, Mbreti Charles III

XING

Mesazhi prekës mbi arkivolin e Mbretëreshës nga djali i saj,

Në Westminster Abbey në këto momente po mbahet funerali i Mbretëreshës Elizabeth. Një letër është vendosur mes luleve në arkivolin e Mbretëreshës Elisabeth II.

Mesazhi prekës mbi arkivolin e Mbretëreshës nga djali i saj,

"Në kujtim të dashur dhe të përkushtuar. Charles R.”, shkruhet në të.

Mesazhi prekës mbi arkivolin e Mbretëreshës nga djali i saj,

Lulet sipër arkivolit janë mbledhur nga pallati Buckingam dhe vendet e preferuara të mbretëreshës. Mes luleve është edhe rozmarina, lulja e preferuar e mbretëreshës.

Mesazhi prekës mbi arkivolin e Mbretëreshës nga djali i saj,