Aktualitet, 24 Korrik 2022, 10:16

Lë sot detyrën, Meta jep mesazhin e fundit si president

XING

Lë sot detyrën, Meta jep mesazhin e fundit si president

Këtë të dielë Ilir Meta lë detyrën prandaj në rrjete sociale ka bërë përshëndetjen e tij të fundit si president i Republikës së Shqipërisë.

“Ishte një nder dhe privilegj i jashtëzakonshëm të shërbeja këto pesë vite si President i Republikës të Shqipërisë.

Uroj për atdheun dhe kombin tonë më të mirën! Paqe dhe mbarësi për çdo familje shqiptare! Zoti e bekoftë Shqipërinë!”, ka shkruar ai në Facebook.