Aktualitet, 25 Dhjetor 2022, 11:45

'Krishtlindja magjia e lindjes së jetës', Rama uron besimtarët e krishterë me videon më të ëmbël

XING

'Krishtlindja magjia e lindjes së jetës', Rama uron

Sot besimtarët e krishterë në mbarë botën festojnë Krishtlindjen. Me rastin e kësaj feste, kryeministri, Edi Rama, ka uruar besimtarët shqiptarë Krishtlindjen. Ai ka publikuar në rrjete sociale një video të fëmijëve që kanë lindur përgjatë kësaj feste duke shkruar: Mirëmëngjes dhe me magjinë e lindjes së jetës, ju uroj një ditë të bukur Krishtlindjeje!