Aktualitet, 20 Shtator 2022, 17:13

'Jo po ta dini që më kopjojnë', Delinda Disha krahason veshjen e saj me të Meghan Markle

XING

'Jo po ta dini që më kopjojnë', Delinda Disha krahason

Paraqitja e Meghan Markle në funeralin e Mbretëreshës Elizabet mori një vëmendje të madhe në media. Markle u shfaq me një fustan të zi të gjatë, pelerinë të zezë dhe kapele. 

'Jo po ta dini që më kopjojnë', Delinda Disha krahason

Ndërkohë aktorja Delina Disha e ka krahasuar veshjen e dukeshës me të vetën. 

'Jo po ta dini që më kopjojnë', Delinda Disha krahason

Delinda ka treguar se javë më parë edhe ajo është veshur njësoj, me fustan të zi e xhaketë të zezë. "Jopo ta dini që më kopjojnë", shkruan aktorja.