Aktualitet, 16 Shtator 2022, 12:41

Jeta e Camilla-s do ndryshojë, astrologia e Princeshës Diana bën parashikimin befasues

XING

Jeta e Camilla-s do ndryshojë, astrologia e Princeshës Diana bën

Astrologja e Princeshës Diana, Debbie Frank, ka parashikuar se Camilla do të përballet me më shumë ndryshime deri në fillim të vitit të ardhshëm, teksa bashkëshorti i saj Mbreti Charles III është ngjitur në fron pas vdekjes së nënës së tij, Mbretëreshës.

Jeta e Camilla-s do ndryshojë, astrologia e Princeshës Diana bën

Astrologia thotë se është e shkruar nëyje që jeta e vjetër e Camilla-s është “ndërprerë” dhe ajo mund të mos jetë në “zonën e saj të rehatisë shtëpiake”. Sipas astrologes, Camilla do t’i përballojë këto sfida të reja. Camilla (me shenjë horoskopi Gaforre) është nxjerrë jashtë guaskës së saj në rolin e saj më të lartë, ashtu si Urani revolucionar ka kundërshtuar Jupiterin. Është një tronditje e papritur, megjithatë ky kombinim planetar parashikon lartësimin dhe pasurinë dhe kthimin nga privati ??në publik.

Jeta e Camilla-s do ndryshojë, astrologia e Princeshës Diana bën

Ajo mund të mos jetë në zonën e saj të rehatisë shtëpiake si Gaforre, megjithatë tabela astrologjike e Camilla-s zbulon qëndrueshmëri dhe forcë dhe me një shenjë ashendente Luan ajo do ta mbajë këtë fuqi me lehtësi. Princeshë Diana ishte gjithashtu Gaforre në horoskop.

Jeta e Camilla-s do ndryshojë, astrologia e Princeshës Diana bën